fbpx Tarifele bagajului de cala pe zborurile KLM

KLM va majora tarifele bagajului de cală, din 22 martie 2016

1 1.479
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Aviaţia comercială este într-o continuă transformare. Multe companii de linie (all-legacy) au început să migreze către o formă hibridă, introducând taxe pe anumite servicii oferite pasagerilor. La fel de bine, multe companii low-cost au început migrarea către zona hibridă, oferind tot mai multe servicii free în preţurile biletelor.

KLM

Una dintre companiile full-service, care a început migrarea spre zona hibridă, este KLM. Începând cu 22 aprilie 2013, KLM a redus preţurile pe zborurile spre 30 de destinaţii din Europa, dar a introdus taxa pentru bagajul de cală.

Din 22 martie 2016, KLM va majora tarifele bagajului de cală cu 5 EURO. Pe zborurile europene KLM, pasagerii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 25 de EURO/bagaj/segment dacă este cumpărat online sau 35 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat în aeroport.

Membrii Flying Blue Ivory vor plăti cu 10 EURO mai puţin: 15 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat online sau 25 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat în aeroport. Membrii Flying Blue Platinum, Gold şi Silver vor beneficia în continuare de transportul free al bagajelor de cală.

1 comentariu
  1. […] pe AirlinesTravel.ro de faptul că cei de la KLM vor mări prețul pentru bagajele de cală, inclusiv pe zborurile […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.