Târgul de turism ITB Berlin 2022 a fost anulat

0 437

Celebra expoziție turistică ITB Berlin 2022 nu va avea loc pentru al treilea an consecutiv. Potrivit unui comunicat de pe site-ul expoziției, ITB Berlin 2022 se va desfășura din nou în format digital, deși organizatorii au sperat ca principalul eveniment turistic european să poată fi organizat cu prezență fizică.

Din păcate, pandemia COVID-19 continuă să pună presiune pe sistemele medicale, iar Omicron îngrijorează autoritățile. În acest context, toate evenimentele cu prezență fizică au fost anulate în Germania, inclusiv ITB Berlin 2022.

Cu mare tristețe trebuie să vă informăm că întâlnirea noastră față în față nu va avea loc așa cum a fost planificat inițial. Autoritățile de la Berlin au luat această decizie din cauza restricțiilor de călătorie, exacerbate de epidemia de coronavirus si a restricțiilor privind evenimentele majore. Am depus toate eforturile pentru a organiza ITB Berlin ca un eveniment cu persoană fizică. Industria are nevoie în special de îndrumare, inspirație și dialog. Dar expoziția se va desfășura online”, au spus organizatorii expoziției.

Se dorește ca ITB Berlin să revină cu prezență fizică, fiind deja planificat pentru 8 martie 2023, în formatul standard. Rețineți că ITB Berlin a fost una dintre primele expoziții anulate de coronavirus, la începutul lunii martie 2020. În 2021, expoziția a avut loc online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.