blank

Târgul de Turism al României – martie 2013 (foto)

2 663

În perioada 14-17 martie 2013, la Romexpo a avut loc Târgul de Turism al României – ediţia de primăvară. Fiind pasionat de turism şi de călătorii, în special cele cu avionul, nu puteam să lipsesc. Joi, pe 14 martie, am participat la conferinţa J’Info Tours care l-a avut ca invitat special Melvin Boecher (un cunoscut blogger de travel din Europa) şi la un mic tur de târg, iar pe 16 martie am fost să văd standurile agenţiilor de turism şi să iau pulsul industriei de travel.

A fost primul târg de turism de primăvară la care am participat şi am rămas plăcut impresionat. Agenţiile de turism s-au duelat în standuri şi oferte, iar cei prezenţi au avut de unde să aleagă vacanţele ideale pentru 2013. Majoritatea operatorilor de turism au mizat pe vacanţe exotice, croaziere, vacanţe în Grecia, Turcia, Malta. Anul acesta se mai poartă Madeira, Portugalia, Spania şi Insulele Azore.

La târg am văzut şi două companii aeriene: flyDubai care a venit cu stand propriu, dar sărac în informaţii, şi TAP Portugal care a fost în standului dedicat Portugaliei, un stand plin cu fotografii făcute de Vlad Semen. TAP s-a pregătit şi cu o serie de oferte valabile până pe 24 martie. Cei interesaţi de Brazilia pot profita de oferta Bucureşti – Rio de Janeiro la 589 EUR.

La ediţia aceasta a Târgului de Turism au apărut şi mascotele. Happy Tour l-a adus pe HAPPYşor, iar Christian Tour a adus 4 personaje haioase ce au legătură cu marea. Ele au fost mult mai multe, dar nu le-am identificat eu. Nu au lipsit fetele frumoase, politicienii şi nici Dezbrăcatu`. Mai multe în imaginile de mai jos.

Voi unde călătoriţi în 2013? Pe ce destinaţii şi oferte aţi pus ochii?

Leave A Reply

Your email address will not be published.