Bucureşti – Rio de Janeiro și Sao Paolo de la 589 EUR cu TAP Portugal

4 211

TAP Portugal, cea mai mare companie aeriană portugheză, vine cu noi promoţii la biletele de avion. Cei care doresc să ajungă în Brazilia, în perioadele 28 martie-31 mai și 15 septembrie – 30 noiembrie, au şansa să se bucure de tarife ce pornesc de la 589 EUR.

București – Rio de Janeiro de la 589 euro
București – Sao Paulo de la 589 euro

Rezervările trebuie să fie făcute pe site-ul TAP Portugal, până pe 25 martie 2013. Preţurile includ zborurile dus/întors via Lisabona şi toate taxele.

tap portugal

Pentru încă 60 de EUR, poţi ajunge spre alte destinații braziliene: Recife, Salvador da Bahia, Belo Horizonte, Porto Alegre, Natal, Brasilia City. (via Tedoo) O ofertă de nerefuzat!

Ar fi bine sa vă grăbiţi pentru că oferta este limitată. Am găsit la 589.1 EUR, spre Rio de Janeiro, pentru perioadele: 8 mai – 27 mai, 23 octombrie – 29 octombrie, 23 octombrie – 31 octombrie, 23 octombrie – 5 noiembrie, 23 octombrie – 7 noiembrie, 23 octombrie – 12 noiembrie, 24 octombrie – 29 octombrie, 24 octombrie – 31 octombrie şi lista poate continua.

4 Comentarii
 1. Maestrul RA says

  foarte frumos creste si TAP !

  1. Sorin says

   Tinand cont ca nici la ei nu e situatia prea roz, ma bucur sa vad ca au o atitudine optimista si vin cu oferte atractive. Inca mai sunt probleme de rezolvat pana va ajunge compania pe profit, dar sunt pe drumul cel bun din cate vad in statistici.

   1. Maestrul RA says

    Asa este , ai dreptate !Dar diferenta este ca ei incearca sa faca, si chiar reusesc !

 2. […] La târg am văzut şi două companii aeriene: flyDubai care a venit cu stand propriu, dar sărac în informaţii, şi TAP Portugal care a fost în standului dedicat Portugaliei, un stand plin cu fotografii făcute de Vlad Semen. TAP s-a pregătit şi cu o serie de oferte valabile până pe 24 martie. Cei interesaţi de Brazilia pot profita de oferta Bucureşti – Rio de Janeiro la 589 EUR. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.