TAP Portugal va promova vinurile portugheze

Pana pe 11 august, companiile mari și mici producătoare de vinuri portugheze se pot înscrie la o licitație deschisă de TAP Portugal. Transportatorul portughez dorește să cumpere 2.5 milioane de sticle de vinuri alese.

0 628

TAP Portugal dorește să devină un promotor al vinurilor portugheze. A lansat o licitație deschisă prin intermediul căreia dorește să achiziționeze 2.5 milioane de sticle de vinuri alese în următorii 2 ani.“TAP Wine Experience” este denumirea inițiativei lansată de TAP. În încercarea de a-și diversifica lista de vinuri, transportatorul portughez caută sortimente roșii, albe, rose și vinuri spumante.

TAP-Wine-Experience

Vinuri portugheze în avioanele TAP Portugal

Membrii echipajului vor fi special instruiți în acest domeniu, în special în a cunoaște vinurile și a le servi cât mai bine pasagerilor. De asemenea, pasagerii TAP vor putea beneficia de un serviciu unic, atât în ​​ceea ce privește informarea despre vinuri, cât și în degustarea acestora.

În plus față de furnizarea unui serviciu în timpul zborului, „TAP Wine Experience” încearcă să creeze mai multe canale de comunicare pe scară largă pentru a răspândi cât mai mult vestea despre vinurile portugheze.

Există chiar un tur vinicol planificat. TAP va invita specialiști în vinuri și jurnaliști din mai multe țări pentru a face cunoștință cu producătorii portughezi de vinuri. Compania va organiza, de asemenea, evenimente internaționale pentru a atrage noi clienți, concentrându-se pe piețele din Brazilia și America de Nord.

Când zbor cu un transportator full-service, majoritatea dintre aceștia fiind companii naționale, mă aștept să mă bucur de experiențe culinare tradiționale specifice țărilor respective. Unele companii aeriene au făcut demersurile în această direcție, una fiind TAP Portugal, altele probabil că încă ”nu s-au prins” de mișcare.

De când cu noua strategie de dezvoltare, TAP Portugal se focusează foarte mult pe serviciile oferite pasagerilor. Totodată, caută să promoveze produsele portugheze. Își ia în serios rolul de transportator aerian național și caută să scoată în evidență AȘII Portugaliei.

Felicitari pentru inițiativă, TAP Portugal!

Leave A Reply

Your email address will not be published.