TAP Portugal sărbătorește 1 an de ”Portugal Stopover”

Pentru a marca 1 an de la lansarea serviciului ”Portugal Stopover”, TAP Portugal a vopsit o aeronavă de tipul Airbus A330-300 în livery special.

0 562

În iulie 2016, TAP Portugal a lansat serviciul ”Portugal Stopover”, scopul fiind acela de a încuraja pasagerii, care se află în tranzit prin Lisabona sau Porto, să profite de aceste orașe și să le poată vizita mai bine.Portugal Stopover

Programul ”Portugal Stopover” a atras peste 70 000 de clienți noi în Portugalia, iar publicația americană Condé Nast Traveler l-a desemnat ca fiind cel mai bun program stopover din lume.

Ce va aduce nou acest program? Începând cu luna septembrie 2017, TAP mărește durata de ședere de la 3 zile la 5 zile, ceea ce înseamnă că pasagerii poate alege să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a vizita Lisabona și Porto, dar și Madeira, Azore sau Algarve, beneficiind de toate avantajele programului ”Portugal Stopover”.

TAP-Portugal-STOPOVER-1

De asemenea, tot din septembrie, clienții ”Portugal Stopover” vor putea opta pentru o călătorie multi-destinație. Înseamnă că vor putea călători spre o destinație și returul dintr-o altă destinație, cu stopover într-una din locațiile oferite de TAP Portugal.

Pentru a sărbători un an de la lansarea ”Portugal Stopover”, TAP Portugal a lansat o campanie publicitară în Brazilia și SUA. Totodată, a vopsit o aeronavă Airbus A330-300 într-un livery special, care cuprinde principalele atracții din Portugalia.

În prezent, TAP Portugal zboară spre 84 de destinații din 34 de țări din întreaga lume, operând peste 2500 de zboruri săptămânale. Aceasta înseamnă că pasagerii pot zbura din/spre SUA, Canada și Brazilia cu stopover în Portugalia. Din 2 iulie 2017, TAP Portugal a revenit la București, oferind 6 zboruri săptămânale între Lisabona și București.

Leave A Reply

Your email address will not be published.