TAP Portugal pregăteşte noi oferte de tip “flash deal” în luna decembrie

5 153

Luna decembrie este recunoscută drept luna cadourilor, a promoţiilor şi a ofertelor de tot felul. Moş Crăciun va veni mai devreme prin TAP Portugal şi va aduce reduceri de peste 50% la ofertele de tip “flash deal”, care pot fi cumpărate în 72 de ore.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Fiţi pe fază pentru că, în perioada 1-24 decembrie, fiecare 3 zile vor aduce preţuri extraordinare la zborurile TAP cu plecare din Bucureşti către Lisabona, Madeira, Maroc, SUA (New Yorsk şi Miami), Brazilia (Fortaleza, Natal, Rio de Janeiro, Sao Paolo), Spania (Sevilla, Bilbao).

Mai jos aveţi programul promoţional pregătit de TAP, pentru luna decembrie:

AirHelp get compensation
DestinaţiiePreţ cu toate taxele inclusePerioada vânzarePerioada călătorie
Casablanca & Marrackech359 EURO1-3 DEC

15.01 – 15.06  2013

New York & Miami629 EURO4-6 DEC
Rio de Janeiro & Sao Paolo629 EURO7-9 DEC
Madeira300 EURO10-12 DEC
Lisabona210 EURO13-15 DEC
Fortaleza & Natal629 EURO16-18 DEC
Sevilla & Bilbao283 EURO19-21 DEC
 Toate destinatiile de mai sus Aceleasi tarife ca cele de mai sus22-24 DEC

După cum puteţi observa, startul este dat de ofertele spre Maroc – Casablanca şi Marrakech – 359 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate în perioada 1-3 Decembrie, iar călătoriile pot fi făcute oricând între 15 Ianuarie – 15 Iunie 2013.

Sunt şi câteva condiţii flexibile:
Şedere minimă: weekend sau 3 zile pentru Lisabona, Madeira, Bilbao, Sevilla ( destinaţiile din Portugalia şi Spania);
Şedere minimă: weekend sau 6 zile pentru celelalte destinaţii;
Şedere maximă: 1 lună.

De asemenea, puteţi să staţi mai mult de 24 de ore, între zboruri, în Lisabona contra unei sume de 50 EUR. Este interesant faptul că oferta permite “open jaw” – sosirea într-un oraş şi plecarea din altul, în cadrul aceleaşi ţări. Exemplu: Puteţi să zburaţi spre Casablanca şi să vă întoarceţi din Marrakech.

Mie îmi face cu ochiul un weekend la Lisabona, poate o vacanţă în Rio, nu aş exclude din listă Miami! Fiţi cu ochii pe Airlines Travel şi nu rataţi promoţiile TAP!

5 Comentarii
 1. Alex says

  Ca sa inteleg: In perioada 22-24 decembrie pot cumpara bilet Bucuresti-Sao Paulo / Sao Paulo – Bucuresti cu 629 de euro? Aleg eu data sau e in functie de locurile disponibile?

 2. Sorin says

  Preturile sunt in functie de data aleasa si locurile disponibile. Calatoriile pot fi facute in perioada 15 ianuarie – 15 iunie :). Incearca pe 22 sa cauti si vezi ce gasesti. Imi dai de stire pe adresa de email si vedem cum facem sa iasa bine, ce spui?:)

 3. Alex says

  adaugat in calendar 🙂

 4. Sorin says

  Perfect!:) Ma anunti pe 22 daca ai reusit sa-ti cumperi:)

 5. […] cu cea mai mare creştere. Şi dacă tot suntem la Brazilia, TAP are o ofertă foarte bună spre Fortaleza & Natal la doar 629 EUR dus/întors şi cu toate taxele […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »