TAP Portugal a fost desemnată “Cea mai bună companie aeriană din Europa” la Los Angeles

0 119

TAP Portugal termină anul cu două noi premii în palmares. Revista Global Traveler, una dintre cele mai citite reviste de travel din lume, a anunţat câştigătorii în urma sondajului organizat în rândul cititorilor şi pasionaţilor de călătorii. TAP Portugal a fost desemnată “Cea mai bună companie aeriană din Europa”.

Iată că se poate. În plină criză europeană şi globală, TAP a reuşit să se dezvolte, să crească şi să asigure servicii de calitate. Aceste lucruri sunt confirmate şi de al doilea premiu. Transportatorul portughez a fost desemnat lider mondial pe America de Sud, în cadrul galei World Travel Awards de la New Delhi.

TAP Portugal şi-a consolidat poziţia pe America de Sud, în special pe destinaţiile din Brazilia, una dintre pieţele cu cea mai mare creştere. Şi dacă tot suntem la Brazilia, TAP are o ofertă foarte bună spre Fortaleza & Natal la doar 629 EUR dus/întors şi cu toate taxele incluse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »