blank

Tânăr rănit de suflul motoarelor unui Airbus A320, la Skiathos

Aeroportul din Skiathos este cunoscut ca fiin Sint Maarten-ul Europei și asta datorită decolărilor și aterizărilor peste plajă. Zilele trecute, un tânăr britanic a fost rănit de suflul motoarelor unui Airbus A320.

0 1.037

Aeroportul Internațional Skiathos este cunoscut ca fiind Sint Maarten-ul Europei și asta datorită decolărilor și aterizărilor peste plajă. A ajuns faimos în rândul pasionaților de ”jet blast”, în rândul fotografilor de avioane, dar și atrage și foarte mulți curioși și iubitori de avioane și aviație.

Anual, mii de turiști se strâng la gardul aeroportului din Skiathos și admiră aeronavele care aterizeazaă sau decolează. Din cauza pistei foarte scurte, de doar 1630 de metri, aeronavele sunt turate foarte puternic înainte de decolare, ceea ce duce la un jet blast foarte puternic. Totodată, și aterizările sunt spectaculoase, forțând abilitățile piloților.

Tânăr rănit de suflul motoarelor unui Airbus A320

Zilele trecute, un tânăr britanic (12 ani) a fost rănit după ce suflul motoarelor unui Airbus A320 TUI Airways l-a aruncat peste 10 metri în aer. Norocul copilului a fost acela că a căzut pe nisip, ceea ce i-a atenuat foarte mult impactul cu solul.

(Video) Aterizarea şi decolarea unui Airbus A318 TAROM la Skiathos, Grecia

Băiețelul, care era în vacanță cu tatăl său, a primit îngrijiri medicale în apropierea aeroportului, apoi a fost transferat la spitalul din Volos. Medicii trag un semnal de alarmă cu privire la acest ”sport extrem”, menționând că incidentul s-ar fi putut solda cu decesul tânărului dacă acesta pica pe o suprafață mult mai dură.

Dacă aveți în plan să mergeți și să încercați puterea unui jet blast, luați-vă toate măsurile de siguranță pentru a nu fi răniți.

Leave A Reply

Your email address will not be published.