blank

SWISS a prezentat planul de reluare a zborurilor, din iunie 2020

0 3.288

SWISS își va relua parțial operațiunile de zbor în iunie și intenționează să opereze până la 190 de zboruri din Zurich și Geneva spre 41 de destinații europene.

SWISS va relua zborurile către diverse destinații mediteraneene, inclusiv Malaga, Barcelona, ​​Madrid și Valencia în Spania; Brindisi, Florența, Napoli și Roma în Italia.

SWISS a prezentat planul de reluare a zborurilor

Conexiunile către Scandinavia sunt în creștere cu zborurile către Goteborg în Suedia și Copenhaga în Danemarca. SWISS va adăuga în programul operațional, de asemenea, alte destinații importante precum Paris (Franța), Bruxelles (Belgia) și Moscova (Rusia). Serviciile existente către Amsterdam (Olanda), Atena (Grecia), Berlin (Germania), Lisabona (Portugalia), Londra (Marea Britanie), Porto (Portugalia) și Stockholm (Suedia) vor fi extinse.

SWISS intenționează să ofere zboruri lung-curier de la Zurich spre New York JFK (de 4 ori pe săptămână), Chicago (de 2 ori pe săptămână), Singapore (1 zbor săptămânal), Bangkok (1 zbor săptămânal), Tokyo (de 2 ori pe săptămână), Mumbai (de 3 ori pe săptămână), Hong Kong (de 2 ori pe săptămână) și Johannesburg (1 zbor săptămânal).

SWISS WorldCargo, divizia CARGO, va transporta marfă pe aceste zboruri pentru a sprijini lanțurile de aprovizionare globale. Timpul de zbor al conexiunilor intercontinentale a fost astfel ajustat pentru a se asigura că pasagerii cu zboruri de legătură beneficiază de posibilități de conectare optimizate.

SWISS intenționează să-și extindă în continuare serviciile în lunile de vară și va face acest lucru îndeaproape în conformitate cu nevoile de călătorie și preferințele elvețienilor. SWISS va continua să monitorizeze îndeaproape dezvoltarea restricțiilor de călătorie la nivel mondial.

Biletele de avion se pot cumpăra de pe site-ul companiei SWISS sau de la agențiile partenere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.