blank

[Surprise Happy Day – TAROM] Bucureşti – Stockholm de la 69 EUR

0 639

În fiecare săptămână din august, TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi, bilete de avion reduse cu 30 EUR pentru călătorii doar dus şi 60 EUR pentru călătorii dus-întors*.

*Reducerea este valabilă la vânzare într-o singură zi a fiecarei săptămâni; biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

În această săptămână, destinaţia “Surpriză” este Stockholm. Biletele reduse pentru Stockholm pot fi achiziţionate doar în ziua de 29 august de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Reducerea este de 30 Euro la biletele dus şi de 60 Euro la biletele dus – întors, reducerea fiind deja aplicată în preţul afişat. Oferta se adresează pasagerilor care doresc să călătorească dinspre/spre România către/dinspre Stockholm şi nu are perioadă de călătorie limitată.

Zborurile au urmatorul program, afisat in ore locale:

Luni, Miercuri si Duminica
RO 331 08:40 Bucureşti – 10:30 Stockholm
Luni, Miercuri si Duminica
RO 332 11:15 Stockholm – 15:00 Bucureşti

Am simulat pentru weekend-ul cu Sf. Valentin, 14 februarie 2015, şi am găsit Bucureşti – Stockholm de la 69 EUR, un preţ bun. Dar tariful se găseşte pentru mai multe perioade.

bucuresti_stockholm_69_EUR

Leave A Reply

Your email address will not be published.