[Surprise Happy Day – TAROM] Bucureşti – Stockholm de la 69 EUR

0 155

În fiecare săptămână din august, TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi, bilete de avion reduse cu 30 EUR pentru călătorii doar dus şi 60 EUR pentru călătorii dus-întors*.

*Reducerea este valabilă la vânzare într-o singură zi a fiecarei săptămâni; biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Castiga o excursie la Paris

În această săptămână, destinaţia “Surpriză” este Stockholm. Biletele reduse pentru Stockholm pot fi achiziţionate doar în ziua de 29 august de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Reducerea este de 30 Euro la biletele dus şi de 60 Euro la biletele dus – întors, reducerea fiind deja aplicată în preţul afişat. Oferta se adresează pasagerilor care doresc să călătorească dinspre/spre România către/dinspre Stockholm şi nu are perioadă de călătorie limitată.

Zborurile au urmatorul program, afisat in ore locale:

La Mare cu Avionul

Luni, Miercuri si Duminica
RO 331 08:40 Bucureşti – 10:30 Stockholm
Luni, Miercuri si Duminica
RO 332 11:15 Stockholm – 15:00 Bucureşti

Am simulat pentru weekend-ul cu Sf. Valentin, 14 februarie 2015, şi am găsit Bucureşti – Stockholm de la 69 EUR, un preţ bun. Dar tariful se găseşte pentru mai multe perioade.

bucuresti_stockholm_69_EUR

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »