blank

[Surprise Happy Day – TAROM] Bucureşti – Praga de la 119 EUR

0 686

În fiecare săptămână din august, TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi, bilete de avion reduse cu 30 EUR pentru călătorii doar dus şi 60 EUR pentru călătorii dus-întors*.

*Reducerea este valabilă la vânzare într-o singură zi a fiecarei săptămâni; biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Pentru următoarele săptămâni ale lunii august, TAROM lanseaza oferta “Surprise Happy Day” care va consta într-o reducere la costul biletelor. Reducerea va fi valabilă la vânzare într-o singura zi pe săptămână, pentru o destinaţie surpriză. Anunţul cu privire la data de vânzare şi destinaţia surpriză va fi facut pe Facebook şi pe site-ul TAROM cu 24 de ore înainte de promotie.

În această săptămână, destinaţia „Surpriză” este Praga. Biletele reduse pentru Praga pot fi achiziţionate doar în ziua de 19 august de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Reducerea este de 30 Euro la biletele dus şi de 60 Euro la biletele dus – întors, reducerea fiind deja aplicată în preţul afişat. Oferta se adresează pasagerilor care doresc să călătorească dinspre/spre România către/dinspre Praga şi nu are perioadă de călătorie limitată.

Zborurile au urmatorul program, afişat în ore locale:

Luni, Marti ,Miercuri, Joi, Vineri si Duminica
RO 225 08:05 Bucureşti – 09:00 Praga
Luni, Marti ,Miercuri, Joi, Vineri si Duminica
RO 226 09:45 Praga – 12:35 Bucureşti

Am simulat pentru decembrie şi am găsit Bucureşti – Praga de la 119 EUR, un preţ bun.

bucuresti_praga_tarom

(Foto cover: www.blackdreamer.com)

Leave A Reply

Your email address will not be published.