Sunwing Airlines si-a reluat activitatea operationala dupa o pauza de 230 de zile.

0 257

Sunwing Airlines, o companie aeriană low-cost din Canada, a făcut primul zborul de la Aeroportul Internațional Toronto Pearson (YYZ) după o pauză de aproape opt luni, din cauza restricțiilor de COVID-19.

Zborul WG434 a avut ca destinație stațiunea Puntea Cana din Republica Dominicană. Avionul a decolat la ora 08:00 și a aterizat pe aeroportul din Punta Cana la ora 13:30, ora locală.

Pe 6 noiembrie 2020, compania aeriană Sunwing a marcat simbolic relansarea operațiunilor sale după o pauză de 230 de zile. Cursa a fost operate cu o aeronavă Boeing 737-8SH, înmatriculată C-GLRN.

Într-un comunicat publicat pe 9 noiembrie 2020, compania aeriană a anunțat că, pe lângă ruta Toronto (YYZ) – Punta Cana (PUJ), va opera frecvent zboruri spre destinații tropicale. Cursele către Montego Bay (BMJ) vor fi operate în zilele de vineri și sâmbătă. Zborurile către Cancun (CUN) vor fi operate în zilele de sâmbătă și duminică.

Sunwing Airlines a anunțat, de asemenea, unele modificări în politica sa internă. Siguranța pasagerilor și a angajaților este foarte importantă. Drept urmare, la începutul lunii septembrie, compania aeriană a încheiat un parteneriat cu Medcan, o companie de consultanță medicală. Astfel, a fost creat proiectul “Safe with Sunwing”.

Transportatorul low-cost a anunțat că, pentru a controla și preveni dezvoltarea bacteriilor pe suprafețe, Sunwing a echipat întreaga flotă de 16 aeronave Boeing 737 cu spray antimicrobian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.