fbpx Sukhoi Superjet 100 este certificat in Mexic

Sukhoi Superjet 100 este certificat în Mexic

1 294
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Sukhoi Superjet 100 este o aeronavă de pasageri produsă de Sukhoi, un mare producător rus de avioane de luptă. Pe 16 aprilie, aeronava Superjet 100 (model RRJ-95B) a fost validată şi în Mexic de Aviation Authority of Mexico şi Direcţia Generală de Aeronautică Civilă.

Certificatul de validare confirmă că Sukhoi Superjet 100 respectă cerinţele autorităţilor din Mexic cu privire la siguranţa zborului şi poate fi comercializată fără restricţii.

Interjet Airlines va fi prima companie aeriană din America Latină care va utiliza acest tip de aeronavă. În ianuarie 2011, Interjet a semnat un contract cu Sukhoi pentru 15 unităţi Superjet 100, iar livrarea primului avion este programată pentru finalul lui 2012.

Sukhoi Superjet 100 are o autonomie de până la 4578 km şi se regăseşte în flotele Ariavia şi Aeroflot.

1 comentariu
  1. […] Sukhoi Superjet 100 v-am povestit că a fost certificat şi în Mexic, iar în prezent sunt aproximativ 170 de aeronave comandate la nivel mondial. Iti recomand sa […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.