Suceava – Milano cu Wizz Air, din 3 august 2016

0 379

Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută, de la Suceava la Milano (Bergamo), operațională începând cu 3 august. Sunt programate două zboruri săptămânale, miercurea și duminica.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!
noul livery wizz air
noul livery wizz air

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direct, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în intreaga Românie.

Orarul zborurilor Suceava – Milano cu Wizz Air:

W6 3607 Suceava (‏SCV) 13:10 → 14:30 Milano Bergamo (‏BGY)
W6 3608 Milano Bergamo (‏BGY) 09:25 → 12:30 Suceava (‏SCV)

În luna aprilie, WIZZ a anunțat serviciul Suceava – Londra Luton, cu patru curse săptămânale începând din 19 august. Anunțul de astăzi înseamnă devansarea operațiunilor WIZZ de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, care oferă acum zboruri directe spre Italia și spre Regatul Unit.

NOILE RUTE WIZZ AIR DE LA SUCEAVA:
 

DestinaţiaZilele de operareData de începereTarife de la*
Milano Bergamomiercuri, duminică3 augustRON 99

Tamara Vallois, Director de Comunicare la Wizz Air, a declarat: “Acum doar două luni am anunțat prima rută de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, din Suceava, iar astăzi suntem încântați să adaugăm o a doua legătură directă. Odată cu noile zboruri între Suceava și Milano Bergamo, Wizz Air își consolidează poziția de operator al celor mai multe zboruri între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară. Noua rută întărește poziția de lider pe care WIZZ o deține în România, iar noi ne menținem angajamentul de a oferi cea mai bună experiență la bord, la cele mai mici tarife, pentru clienții noștri.”

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »