blank

(Video) #Orangepride: KLM promovează Olanda

1 46.969

Pe 14 iunie, KLM a prezentat aeronava Boeing 777-300ER (PH-BVA) în livery #Orangepride. Albastrul KLM a fost combinat cu portocaliul reprezentativ al Olandei. A fost aplicat şi steagul olandez în zona de tranziţie dintre cele 2 culori. Povestea acestei campanii a demarat în 2015, de Ziua Regelui, cu postarea unei imagini cu un Boeing 777-300ER KLM în livery portocaliu. La acea vreme, le-a fost prezentată fanilor KLM o imagine a unei aeronave portocalii, împreună cu întrebarea: „Ar trebui să ne colorăm în portocaliu anul viitor, de Ziua Regelui? #OrangeExperience”. După 30.000 de like-uri și 2.500 de răspunsuri pozitive, KLM şi-a prezentat aeronava.

Livery #Orangepride KLM

Aeronava va opera zborurile lung-curier din portofoliul KLM, inclusiv pe ruta Rio de Janeiro – Amsterdam. Pe data de 22 august, KLM va utiliza Boeing-ul portocaliu pentru a opera zborul „Medal Flight”, transportând eroii olandezi de la Jocurile Olimpice.

Pentru noua schemă cromatică, KLM a folosit 335 de litri de vopsea. Culorile au fost aplicate în straturi multiple, subţiri, necesitând mai puţină vopsea. Noul livery a fost aplicat în 4 zile, fiind folosită o echipă formată din 35 de oameni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.