Suceava – Antalya cu Blue Air, charter Prestige Tours International

0 860

Ceea ce va anunţam încă din decembrie 2015, iată că s-a confirmat. Cei din zona Sucevei vor putea ajunge mult mai repede în Antalya, beneficiind acum de zbor direct.

Suceava – Antalya cu Blue Air

Agenția de turism Prestige Tours International lansează în premieră pentru această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava. Zborul va fi operat de Blue Air în parteneriat cu Prestige Tours International, în perioada 18 iunie – 17 septembrie 2016, având o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

charter-suceava-antalya

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya încep de la 300 euro/persoană, cu toate taxele incluse, transport cu avion charter, șapte nopți de cazare, servicii masă, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română.

charter-suceava-antalya-1

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice cu destinația Antalya, cu plecare din zona de nord a Moldovei. Ca urmare, am conceput pentru 2016, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanță cu autocarul în Grecia, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii VIP la sol pentru hotelurile deluxe, venind în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri”, spune Elena Anghel, director Prestige Tours.

Zborul va fi operat în fiecare sâmbătă, începând cu 18 iunie, cu o aeronavă Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor, turiștii vor avea la dispoziție catering cald. Toți cei care își vor achiziționa pachete în perioada ianuarie-martie vor beneficia de prețuri extrem de avantajoase.

Pachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, în special în Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Botoșani, Târgu Neamț și Piatra Neamț.

Leave A Reply

Your email address will not be published.