blank

Spania și Franța i-au comunicat lui Novak Djokovic că trebuie să respecte regulile COVID dacă dorește să participe la turneele de tenis!

0 680

După scandalul din Australia, Novak Djokovic are probleme și cu alte țări organizatoare de mari turnee de tenis. Spania și Franța i-au comunicat lui Novak Djokovic că trebuie să respecte regulile COVID dacă dorește să participe la turneele de tenis organizate anul acesta! Bine, acum depinde și ce reguli vor fi valabile la data turneelor. Poate sunt ridicate anumite restricții și nu va mai fi nevoie de vaccin.

Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, va trebui să respecte regulile de sănătate impuse de Spania pentru a putea participa la turneele de tenis spaniole, a declarat prim-ministrul Pedro Sanchez. Răspunzând la întrebarea dacă lui Djokovic i se va permite să intre în Spania pentru a concura după ce Australia l-a deportat pentru că nu a fost vaccinat împotriva COVID-19, Sanchez a spus: „Orice sportiv care dorește să concureze în țara noastră trebuie să respecte regulile de sănătate ale Spaniei”.

Cancelarul german Olaf Scholz, care a vizitat luni Spania și a stat alături de Sanchez în timpul conferinței de presă, a insistat, de asemenea, că trebuie respectate regulile impuse de fiecare țară. „Toți trebuie să le respectăm, indiferent cine suntem”!

Și autoritățile din Franța i-au transmis că regulile trebuie să fie respectate de toată lumea. În urma adoptării noilor reguli, accesul în zonele aglomerate, publice și participarea la evenimente și competiții sportive se va face doar în baza unui Green Pass obținut în urma vaccinării complete.

Ceea ce înseamnă că Novak Djokovic va trebui să se vaccineze dacă dorește să participe la turneele europene de tenis organizate în Franța și Spania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.