Sony Vaio T13 – primul ultrabook din portofoliul Vaio

0 715

Portabil, subţire, cu o autonomie prelungită, noul ultrabook din seria VAIO T este soluţia optimă pentru o zi în care ai nevoie de conectivitate fie pentru munca de birou fie pentru distracţia de acasă.Carcasa realizată din aluminiu şi magneziu aduce o notă elegantă designului robust. Primul Ultrabook Sony VAIO îmbină cu succes fiabilitatea cu performanţa. Echipat cu cele mai noi tehnologii Sony şi Intel, Seria T oferă echilibrul perfect între utilitate şi divertisment.

Sony Vaio T13

Disponibil cu un display de 13.3 inch, ultrabook-ul Sony VAIO T13 este uşor de transportat şi încape cu uşurinţă în orice geantă. Cântăreşte 1.6Kg şi poate fi transportat chiar şi în avion, la bagaj de mână!

Modul Rapid Wake + Eco permite utilizarea ultrabook-ului în doar câteva secunde, prin simpla deschidere a capacului. Cu aceeaşi uşurinţă, noul ultrabook VAIO T va trece în modul deep sleep atunci când închdeți ecranul,reducând semnificativ consumul de energie şi asigurând păstrarea datelor în siguranţă timp de până la 30 de zile1.

Autonomia extinsă a bateriei permite folosirea ultrabook-ului de-a lungul unei întregi zile de lucru. Datorită autonomiei generoase, de până la 7 ore, îţi va fi uşor să participi la şedinţe, să lucrezi sau să discuţi online cu prietenii!

Sony Vaio T13

Seria VAIO T îmbină autonomia extinsă a bateriei cu performanţa. Datorită procesoarelor Intel Core cu voltaj redus, vei parcurge cu uşurinţă materialele de curs, prezentările sau oricare alte documente. Prin implementarea soluţiei de stocare hibridă, folosind tehnologia Intel Smart Response Tehnology (iSRT) care combină o memorie cache SSD pentru viteză și un Hard Disk pentru capacitate mare de stocare, VAIO T oferă un timp pornire rapid şi un spaţiu stocare generos.

Vei fi surprins de experienţa audio oferită de Seria VAIO T cu ajutorul tehnologiilor xLOUDTM şi Clear PhaseTM, care permit volumului să crească în intensitate fără a suferi distorsionări, fie că eşti în timpul unei sesiuni de comunicare video, urmăreşti clipuri sau te joci.

De acum nu va mai trebui să îţi faci griji pentru momentele în care rămâi fără baterie la telefon: ultrabook-ul VAIO permite încărcarea telefonului mobil în orice moment, chiar şi atunci când acesta nu este pornit sau se află în modul sleep. Trebuie doar să conectezi telefonul prin intermediul USB-ului.

Editarea, distribuirea şi vizualizarea colecţiei media va deveni o reală plăcere cu noua serie VAIO T. Aplicaţia PlayMemories Home, dezvoltată de Sony, este disponibilă fără costuri adiţionale, pentru ca tu să poţi edita cu uşurinţă clipurile HD. Este, de asemenea, inclusă şi cea mai recentă versiune Adobe Acrobat X Standard, care îţi va permite manevrarea fişierelor PDF.

VAIO Seria T are o soluţie şi în eventualitatea în care acesta este furat. Versiunea trial a programului Intel Anti-Theft Service3 este o soluţie inteligentă care oferă protecţie gratuită timp de 90 de zile, pentru ca datele tale să fie în siguranţă. Această opţiune încorporată detectează automat eventualitatea unui furt şi blochează accesul persoanelor neautorizate la informaţiile stocate. Situaţia poate fi utilă şi în călătorii, în cazul în care se rătăcesc bagajele.

Ultrabook-ul Sony VAIO T13, dotat cu un Procesor Intel Core i3, este disponibil la preţul de 3.499,99 Lei!

Mai jos aveţi specificaţiile tehnice complete la ultrabook-ul Sony Vaio T13

Model VAIO SVT1311M1E
Procesor Procesor Intel® Core™ i3-2367M
OS Genuine Windows® 7 Home Premium (64bit) cu Service Pack 1
Memorie 4GB DDR3, 1333MHz, SDRAM
HDD Sistem de stocare hibrid cu HDD de 320GB, 5400rpm + SSD de 32GB (SSD-ul este dedicat creşterii performanţei sistemului şi nu este disponibil pentru stocare de date)
Ecran 33.7cm (13.3”) VAIO Display (1366×768) aspect wide (16:9)
Unitate de procesare grafică Intel® HD Graphics 3000
Unitate optică
Alte caracteristici WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + HS; USB 2.0 (x1), USB 3.0 cu încărcare prin USB (x1); ieşire HDMI; difuzoare stereo; camera web HD cu tehnologia ‘Exmor for PC’ (1.31 megapixeli); butoane Web, VAIO şi Assist; tastatură iluminată şi touchpad cu suport pentru gesturi.
Dimensiuni DxHxW Aprox. 226 x 17.8 x 323 mm
Greutate Aprox. 1.6kg (cu bateria standard inclusă)

Primele impresii şi mai multe imagini cu Sony Vaio T13!

Leave A Reply

Your email address will not be published.