Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Singapore Airlines va relua zborurile între Singapore și New York. Va fi cel mai lung zbor din lume!

0 443

Singapore Airlines (SIA) va relua ruta Singapore – New York începând cu data de 9 noiembrie 2020. Va începe să opereze zboruri între Aeroportul Internațional Changi (SIN) și Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK).  

Singapore Airlines a decis să reia zborurile pe această rută ca urmare a creșterii numărului de pasageri ce tranzitează aeroportul Changi spre Statele Unite. De asemenea, SIA anticipează o creștere a transportului de marfă între cele două țări, ca urmare a situației în vremea pandemiei de COVID-19. Va veni vremea când flota cargo globală va transporta milioane de doze de vaccin anti-coronavirus.

Vor fi trei zboruri săptămânale operate între Singapore și New York, în zilele de luni, miercuri, sâmbătă, conform orarului de mai jos.

SQ24 Singapore 02:25 – 07:30 New York
SQ23 New York 22:30 – 06:10+2 Singapore

Va fi cel mai lung zbor comercial din lume, cu o durată de peste 18 ore în ambele direcții. Singapore rămâne pe prima poziție în topul celor mai lungi zboruri, chiar dacă a renunțat momentan la Singapore – Newark (New Jersey), care avea o durată de peste 18 ore si 25 de minute.

Singapore Airlines va opera aceaste zboruri cu aeronave de tipul Airbus A350-900. Acest avion este configurat cu 42 de locuri la clasa Business, 24 de locuri la clasa Premium Economy și 187 de locuri la clasa Economy.

În prezent, Singapore Airline operează zboruri către Los Angeles și va continua să analizeze cererea existentă pe piața din / spre Statele Unite pentru reluarea altor rute. Transportatorul aerian din Singapore reia treptat operațiunile după o lungă perioadă de blocaj la sol a flotei din cauza pandemiei cu COVID-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.