blank

BLUE WEEKEND Blue Air: 9999 de locuri la 9.99 EURO/segment

0 1.036

Timp de trei zile, de vineri pana duminica, pasagerii Blue Air sunt invitati sa navigheze pe flyblueair.com, sa isi aleaga urmatoarea destinatie si sa isi rezerve zborul dorit la doar 9,99 euro/ segment.

Prin aceasta promotie, Blue Air doreste sa vina in intampinarea dorintei de calatorie a pasagerilor sai si sa incurajeze revenirea la zbor, mizand pe preturi accesibile tuturor si pe increderea in rigurozitatea protocoalelor de siguranta sanitara la bord.

Promotia de BLUE WEEKEND ofera 9 999 de locuri la pretul de 9,99 euro pe toate rutele si destinatiile din ”Orarul de Iarna Blue Air”, inclusiv perioada sarbatorilor de iarna, cea mai iubita vacanta a romanilor.

Dupa o perioada extrem de dificila, de-a lungul careia intreaga lume a fost nevoita sa renunte la calatorii si sa isi amane planurile, Blue Air isi propune sa transmita un mesaj de incredere in zbor si indemnul reintoarcerii la bucuria de a calatori.

Promoția este valabilă în perioada 23-25 octombrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie cuprinse între 23 octombrie 2020 – 31 martie 2021.

Blue Air are grija de pasagerii sai, pentru ca acestia sa aiba un zbor lipsit de griji. Calatoria se va desfasura in deplina siguranta, pentru ca Blue Air a luat toate masurile de siguranta sanitara atat la bord, cat si in timpul operatiunilor de imbarcare si debarcare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.