blank

Singapore Airlines organizează un concurs pentru iubitorii de A380

0 555

Singapore Airlines a lansat un concurs prin care marchează primirea celei de-a 19-a aeronavă Airbus A380 (9V-SKT). Evenimentul va avea loc pe 6 septembrie 2012. Premiul cel mare constă în 2 bilete pentru zborul de livrare de la Toulous la Singapore.

Pe lângă biletele respective, cei doi norocoşi vor beneficia de două nopţi de cazare în Toulous, vor vizita oraşul timp de câteva ore, vor vizita fabrica Airbus şi aeronava A380 înainte de îmbarcare. Câştigătorii vor fi transportaţi gratuit de la orice destinaţie operată de Singapore la Toulous. Fiind un zbor de livrare, momentul va fi special. La bordul aeronavei se va afla un grup select format din oficiali guvernamentali şi membri ai companiilor, plus invitaţi speciali.

Premiul va fi oferit unei singure persoane prin tragere la sorţi. Pentru a participa la acest concurs, trebuie să te înregistrezi pe site-ul SIAJourneys.com. Concursul se va încheia pe 28 august 2012.

Eu m-am înscris şi am început să adun puncte şi să mă joc pe site-ul respectiv. Pe SIAJourneys.com se găseşte o parte din istoria Singapore Airlines şi modul în care au evoluat de la o companie mică din zona de sud-est a Asiei la o companie mare, apreciată şi premiată.

Singapore Airlines a operat primul zbor cu un Airbus A380, spre Sydney, la 25 octombrie 2007. În prezent, compania aeriană operează 18 aeronave spre 10 destinaţii: Sydney, Melbourne, Hong Kong, Tokyo, Los Angeles, New York (JFK), Londra (Heathrow), Paris (CDG), Zurich și Frankfurt.

În altă ordine de idei, Singapore Airlines va inaugura ruta Singapore-Munchen-Manchester pe 28 octombrie 2012 şi va folosi o aeronavă Boeing 777-300ER.

Leave A Reply

Your email address will not be published.