Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Bingo Airways şi-a mărit flota cu încă o aeronavă Airbus A320

1 383

Bingo Airways, o companie poloneză axată pe curse charter, şi-a început activitatea pe 18 mai 2012. În luna iulie flota număra două aeronave Airbus A320. Se pare că i-a mers chiar bine, transportând peste 70 000 de pasageri până în prezent. Şi pentru că piaţa o cere, Bingo Airways şi-a mărit flota cu încă o aeronavă Airbus A320.

Aceasta este închiriată de la Air Lease Corporation (ALC). Aeronava a fost fabricată în 2006 şi a fost utilizată de transportatorul indian – Kingfisher Airlines.

Aeronava SP-ACK este vopsită într-un livery special şi „dulce”, promovând cel mai cunoscut brand de acadele din lume – „Chupa Chups”. La bordul acestei aeronave, copiii vor gusta din minunatele dulciuri Chupa Chups. Avionul este deja cunoscut ca „Chuck Force One”.

1 comentariu
  1. Cris-Mary says

    Si il are ca si capitan pe Chupa Chuck 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.