Singapore a anunțat relaxarea măsurilor de călătorie pentru vaccinații din 13 țări, printre care Italia, Spania și Olanda!

0 153

Singapore a anunțat că ușurează restricțiile și va permite efectuarea de călătorii fără carantină din mai multe țări, inclusiv Marea Britanie. Premierul Lee Hsien Loong a declarat că este timpul să se continue cu ”strategie” de a trăi cu Covid-19. Acesta a menționat că au dat roade culoarele de călătorie stabilite pentru vaccinații din Germania și Brunei, ceea ce înseamnă că pot fi extinse și la alte țări.

Numărul persoanelor de cedate de Covid-19 este scăzut în Singapore datorită restricțiilor impuse, dar din păcate mediul de afaceri, afacerea și economia din Singapore au avut de suferit.

Premierul Lee a declarat singapurienilor într-o adresă televizată că varianta Delta demonstrează că noul coronavirusul nu va dispărea și va exista mereu o nouă tulpină. Doar prin intermediul vaccinării se va putea controla evoluția.

Pentru a relansa economia și turismul local, din 13 octombrie, Singapore va permite efectuarea de călătorii fără carantină tuturor persoanelor vaccinatei din Canada, Danemarca, Franța, Italia, Olanda, Spania, SUA și Marea Britanie, iar din noiembrie se va alătura și Coreea de Sud.

Totodată, noile măsuri vor permite ca două persoane vaccinate să ia masa în restaurante și să facă cumpărături în mall-uri. Copiii sub 12 ani se vor putea întoarce înm bănci, deși „centrele sunt încurajate să continue desfășurarea lecțiilor online”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.