Sindicatele piloților Air France amenință cu greva în zilele de 3, 4, 7, 8 mai 2018

Air France a emis un comunicat de presă prin care acuză sindicatele piloților de lipsa dialogului. 3 sindicate ale piloților amenință cu greva în zilele de 3, 4, 7, 8 mai.

0 258

Air France se confruntă cu una dintre cele mai agitate perioade. Sindicatele piloților amenință cu greva în zilele de 3, 4, 7, 8 mai 2018. Astfel numărul total al zilelor cu grevă poate ajunge la 15 în acest an.Sindicatele piloților Air France amenință cu greva

În aceste situații, compania Air France acuză liderii sindicatelor piloților de dispreț asupra companiei și angajaților. Oficialii Air France doresc dialog și transparență cu privire la noile contracte de muncă.

Transportatorul francez invită personalul să voteze noul acord de salarizare propus. Ei pot face acest lucru în perioada 26 aprilie (10:00) – 4 mai (18:00).

Oficialii Air France sunt îngrijorați de situația economică a companiei, care este afectată din cauza acestor greve. Ba mai mult, ei spun că există riscul deteriorării încrederii clienților în transportatorul francez. Președintele Air France, Jean-Marc Janaillac, își cere scuze clienților afectați de aceste greve.

Dacă aveți zboruri cu Air France în perioada 3, 4, 7, 8 mai 2018, noi vă sfătuim să verificați disponibilitatea zborurilor și să luați măsuri din timp pentru a preveni neplăcerile. Să sperăm totuși la ameliorarea situației, iar greva să fie anulată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.