Au fost prezentate caracteristicile primului Airbus A380 ANA

Pe 25 aprilie, ANA (All Nippon Airways) a prezentat caracteristicile primului Airbus A380. Așa cum v-am anunțat în alte articole, primul avion double-decker ANA va zbura pe ruta Tokyo - Honolulu.

0 1.428

All Nippon Airways (ANA), singura companie de 5 stele Skytrax din Japonia, a prezentat caracteristicile primului Airbus A380, care va fi recepționat în primăvara anului 2019.Acest avion va fi introdus pe ruta Tokyo – Honolulu, iar fiecare cabină va fi special concepută pentru a satisface nevoile pasagerilor de pe această rută. În rândul japonezilor, Hawaii este o destinație populară pentru tinerii însurăței.

Caracteristicile primului Airbus A380 ANA

În 2017, când a anunțat intenția de a introduce un A380 spre Honolulu, ANA a ales culoarea albastră, un omagiu pentru culoarea cerului hawaian. Astăzi, ANA a anunțat încă 2 culori: verde și portocaliu.

FLYING-HONU-personajele

Și nu sunt alese la întâmplare. Verdele smarald este inspirat de apele oceanului, iar portocaliul este o referință la frumosul apus de soare hawaian. Și pentru a evidenția cele 3 culori și scheme cromatice, ANA a creionat personaje. Livery-ul albastru este numit ”Lani” (cer), cel verde este numit ”Kai” (ocean), iar portocaliul este numit ”Ka La” (apus de soare).

Flying-Honu

Airbus A380 ANA va transporta până la 520 de pasageri

Pentru a asigura călătoria perfectă, ANA a proiectat fiecare cabină pentru a satisface o serie de nevoi pentru pasagerii de toate vârstele. De exemplu, pe puntea superioară, ANA a introdus 8 scaune la First Class, 56 de locuri pentru Business Class și 73 de locuri Premium Economy.

Odată cu introducerea aeronavei Airbus A380, ANA va oferi acces la First Class pe această rută. Scopul este de a oferi pasagerilor o experiență luxury la bord. Fiecare scaun are propria ușă și oferă pasagerilor intimitatea de care au nevoie pentru a se bucura de spațiul lor personal.

Business Class ANA este o opțiune populară pentru cei ce aleg să călătorească în luna de miere sau în vacanță cu familia. Oferă o aranjare 2=4=2, iar pasagerii pot călătorii 2 câte 2 și cu acces rapid la culoar.

configuratie-A380-ANA

Legat de Premium Economy, noul A380 va oferi 73 de locuri, permițând mai multor pasageri să experimenteze caracteristicile premium. Puntea principală va avea 383 locuri la Economy Class.

Interioarele de cabină au fost, de asemenea, proiectate pentru ca pasagerii să intre în atmosfera hawaiană încă de la urcarea în avion. Pereții și luminile au fost setate astfel încât să ilustreze cerul albastru din Hawaii, răsăritul, apusul de soare, cerul de noapte și curcubeul.

ANA a creat, de asemenea, un nou concept numit „ANA HAWAii”. Prin rotirea celor doi „ii” la 180 de grade, aceștia se transformă în 2 semne de exclamare. Acest lucru simbolizează numeroasele emoții pe care pasagerii le pot experimenta pe zborurile ANA, pe ruta Tokyo – Honolulu. Transportatorul japonez a anunțat că va deschide și un salon business în Aeroportul Daniel K. Inouye, Honolulu.

Vă reamintim că, în martie, principalele componente ale primului A380 ANA au ajuns la linia de asamblare de la Toulouse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.