Sezonul turistic de iarnă va debuta în Austria după lockdown

0 279

La fel ca majoritatea țărilor europene, Austria înregistrează incidențe în creștere și reacționează ferm la evoluția actuală. De luni, 22 noiembrie, va intra în vigoare un lockdown temporar în Austria. Această izolare afectează persoanele vaccinate și nevaccinate, se aplică pentru maximum 20 de zile, se evaluează după 10 zile și se încheie cel târziu pe 13 decembrie.

Călătoriile turistice în Austria nu sunt posibile în perioada de lockdown. Vă vom informa despre detalii de îndată ce acestea vor fi disponibile pentru noi.

În calitate de țară-gazdă responsabilă, Austria s-a pregătit cât mai bine posibil pentru turismul de iarnă cu măsuri, precum regula 2G (vaccinat sau vindecat). Cu toate acestea, situația actuală face necesar un lockdown ca măsură pe termen scurt în vederea scăderii ratei de infecție. Austria va începe sezonul de iarnă de îndată ce situația generală o va permite.

Declarație Lisa Weddig, directorul Oficiului Național de Turism al Austriei
Din punct de vedere turistic, lockdown-ul acesta este extrem de dureros. Cu toate acestea, este necesar având în vedere rata actuală de infectare. Există încă un mare interes pentru sărbătorile de iarnă în Austria. Suntem în continuare încrezători că sezonul de iarnă în Austria va fi posibil cu măsurile de siguranță corespunzătoare, de îndată ce situația se va îmbunătăți. Gazdele Austriei au acționat deja responsabil vara aceasta și vor continua să facă acest lucru și iarna.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.