Șezlonguri și umbrele gratuite pe plajele unei renumite stațiuni din Bulgaria

0 141

Până la sfârșitul lunii mai, umbrelele și șezlongurile de pe plaja din Sveti Vlas vor fi gratuite. Pentru siguranța turiștilor, au fost asigurați salvamari ce vor patrula de-a lungul întregii fâșii, a anunțat compania concesionară, relatează BTA. 

Proprietarii asigură că măsurile epidemiologice sunt observate pe nisip, umbrelele fiind așezate la o distanță de 4,5 m una de alta, sunt dezinfectate dimineața devreme și după fiecare turist. Unele dintre restaurantele și barurile din apropiere sunt deschise.

Sveti Vlas va oferi un program cultural amplu în acest sezon

Sperăm să avem un sezon bun anul acesta, existând interes crescut de la turiștii bulgari și străini. Pentru sezonul 2021, pentru mai mult de 7 nopți, prețul include o excursie gratuită cu barca la Nessebar“, a spus Milena Radoeva – manager hotel în Sveti Vlas.

Primarul orașului Ivan Nikolov a subliniat că, pe lângă plaja curată, certificată Blue Flag pentru management ecologic, Sveti Vlas va oferi un program cultural amplu în acest sezon. Amfiteatrul deschis va găzdui o serie de spectacole de teatru , concerte și forumuri. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.