blank

Seul – București cu Jin Air, din 2020

Au apărut informații despre o nouă rută din/spre România. Este vorba de Seul - București cu Jin Air, transportator low-cost din Coreea de Sud. Conform declarațiilor făcute de Jung-ho Choi, CEO Jin Air, ruta ar putea fi deschisă în 2020.

0 1.196

Zilele trecute, oficialii Jin Air au ținut o conferință de presă la Seul, Coreea de Sud, prin intermediul căreia au anunțat o expansiune spre Europa Centrală și de Est.

Conform publicației online budflyer.blog.hu, printre destinațiile vizate se află și București. Ruta Seul – București ar putea fi deschisă începând cu 2020, iar zborurile ar putea fi operate cu aeronave de tipul Beoing 777-200ER. Tot din 2020, este luată în calcul și ruta Seul – Belgrad.

Seul – București cu Jin Air

Dar până în 2020, mai este cale lungă și se pot întâmpla multe. Numărul turiștilor români, care aleg să călătorească spre Asia, crește de la an la an. Dar oare va fi suficient de mare pentru a asigura o rută sustenabilă, cel puțin sezonieră, între Coreea de Sud și România?

Probabil mult mai plauzibile sunt alte 2 rute, care vor fi lansate în 2019: Seul – Budapesta și Seul – Zagreb.

Ar fi cea mai mare expansiune a operatorului sud-coreean după 2015, când au lansat zborurile pe ruta Seul – Honolulu. Este un plan ambițios și sperăm să fie dus până la capăt.

Jin Air este divizia low-cost a Hanjin Group, care deține și Korean Air. În prezent, compania aeriană din Coreea de Sud operează zboruri scurte, medii și lungi spre China, Vietnam, Japonia, Thailanda, Taiwan, Malaezia, Filipine, Statele Unie și Australia.

Jin Air deține o flotă formată din 25 de aeronave: 21 x 737-800 și 4 x 777-200ER. Aeronavele dedicate zborurilor lung-curier sunt configurate în 2 clase și pot transporta până la 393 de pasageri: 48 de locuri la Business Class și 345 la Economy Class.

Leave A Reply

Your email address will not be published.