Serviciul KLM Wannagives şi pentru zborurile cu plecare din Bucureşti

0 628

La finalul anului 2013, KLM a lansat serviciul KLM Wannagives – cadouri la bordurile aeronavelor, despre care v-am scris la momentul respectiv. Iniţial, serviciu a fost disponibil pe zborurile intercontinentale şi mai lungi din Europa. De luna acesta, serviciul KLM Wannagives este disponibil şi pentru zborurile cu plecare din Bucureşti.

Dacă o persoană dragă călătoreşte cu KLM pe ruta Bucureşti – Amsterdam, îi poţi comanda din timp un cadou de pe website-ul wannagives.klm.com, urmând ca acesta să fie livrat direct la bord, în timpul zborului. Poţi alege dintr-o gamă variată de produse duty-free, de la un pahar de şampanie, la dulciuri şi produse cosmetice.

Pentru a sărbători lansarea acestui serviciu şi pe zborurile cu plecare din Bucureşti, AirlinesTravel s-a gândit să vă facă o surpriză la bordul avionului, bineînţeles în complicitate cu KLM. Dacă zburaţi cu KLM pe ruta Bucureşti – Amsterdam, în perioada 9-15 martie 2015, sau ştiţi persoane dragi care au ales compania olandeză în intervalul menţionat mai sus, lăsaţi un comentariu cu numele şi zborul respectiv, iar noi vom avea grijă să oferim un moment de bucurie! Pentru a putea să vă facem surpriza, trebuie să ştim cu cel puţin 3 zile înainte de călătorie.

Sperăm să oferim cât mai multe cadouri, aşa că aşteptăm comentariile voastre!

Leave A Reply

Your email address will not be published.