blank

Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a anulat evenimentele de Ziua Aviației în urma incidentului de astăzi, 15 iulie, în care a fost implicat un elicopter Black Hawk!

0 549

Un elicopter aparținând armatei americane a trebuit să aterizeze forțat în nordul Bucureștiului, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, unde a doborât stâlpi de iluminat. Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Elicopterul zbura în formație alături de alte aparate de zbor de tip Black Hawk, poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle.

aterizare-fortata-elicopter-american-bucuresti-1
FOTO: Digi24

Pe lângă stâlpii prăbușiți, se poate vedea și o dubă puțin avariată. Totodată, o altă mașină a fost avariată de unul din stâlpii căzuți.

Elicopterul Black Hawk al armatei SUA este o aeronavă de transport. Acesta efectua un zbor de antrenament. În cadrul antrenamentului, ceva nu a mers bine iar aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze. Nu au fost victime!

Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a anulat evenimentele de Ziua Aviației, după incidentul care a implicat aterizarea forțată a unui elicopter american Black Hawk, care participa la antrenamentele pentru această zi, au declarat surse pentru Digi24. La ceremonia de pe 20 iulie urma să participe și președintele Klaus Iohannis. Totodată, și Ambasada SUA a transmis că lucrează cu autoritățile române pentru rezolvarea situației.

Leave A Reply

Your email address will not be published.