Clienți British Airways pot comanda mâncarea digital, în zbor, prin intermediul aplicației Speedbird Café

0 212

British Airways a prezentat noua platformă de comandă digitală în zbor, oferind – celor care călătoresc în Euro Traveler – opțiunea de a comanda gustări și băuturi suplimentare în timpul zborului, direct la locul lor. Noul sistem de comandă în zbor va completa oferta curentă a companiei aeriene „Cumpărați înainte de a zbura”, unde clienții sunt încurajați să comande din meniul complet Speedbird Café al companiei aeriene, inclusiv articole din gama Tom Kerridge, înainte de călătorie.

Noul sistem de comandă digitală înseamnă că cei care doresc să adauge produse noi la o precomandă existentă sau pentru cei care nu au efectuat o comandă înainte de călătorie, pot face acest lucru în orice moment al zborului. Propunerea va fi disponibilă – inițial – începând cu 19 iulie, pe rute selectate, înainte de a se lansa oficial pe rutele eligibile.

Clienti-British-pot-comanda-mancarea-digital-1

Pentru a plasa o comandă, clienții pur și simplu se conectează gratuit la serviciul Wi-Fi de la bord, prin intermediul shop.ba.com, fac click pe opțiunea „magazin” pentru zborul lor și un meniu virtual va afișa gama de opțiuni de băuturi și gustări aflate în ofertă. Serviciul va fi disponibil pe majoritatea rutelor pe distanțe scurte care vor fi operate de la aeroportul Londra Heathrow.

Clienti-British-pot-comanda-mancarea-digital-2

Introducerea comenzilor online urmează lansării cu succes a „Your Menu” în lounge-urile de la aeroportul Londra Heathrow ale British Airways, noul serviciu de masă digitală care necesită doar scanarea unui cod QR pentru a permite livrarea comenzilor către fiecare client individual. Siguranța se află în centrul aceste propuneri a British Airways, iar compania aeriană continuă să implementeze o serie de măsuri de protecție la sol și în aer pentru a menține clienții și echipajul în siguranță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.