blank

Se va deschide baza HiSky la Iasi si vor fi operate zboruri spre Frankfurt, Dublin si Londra.

0 3.823

Aeroportul Internațional Iași a devenit baza primei și singurei companii aeriene moldovenești.

Astăzi,  6 noiembrie, a aterizat la Iași prima aeronavă de tip Airbus A320 a companiei HiSky care va rămâne pe aeroportul din inima Moldovei. Avionul are numai nouă ani și este cea mai nouă aeronavă înregistrată în România.

Baza HiSky la Iasi

Reprezentanții companiei aeriene HiSky pot spune că, prin deschiderea bazei de la Iași, sunt practic acasă. Începerea unei noi colaborări, pe care o marcăm astăzi, garantează o mai bună conectivitate între locuitorii Moldovei, fie că vorbim despre Republica Moldova sau despre Regiunea de Nord- Est, și restul Uniunii Europene. Chiar dacă în prezent contextul pandemic în care ne aflăm afectează sectorul aviatic, echipa Aeroportului Iași continuă să își îmbogățească portofoliul de destinații operate din capitala Moldovei și își consolidează deopotrivă parteneriatele cu reprezentanții companiilor aeriene”, a declarat Cătălin BULGARIU, directorul general al R. A. Aeroportul Iași

Totodată, în cadrul evenimentului de astăzi, directorul HiSky, Iulian SCORPAN, a afirmat că Iașiul a devenit hub-ul companiei, ceea ce îi va determina pe locuitorii din regiune să călătorească mai mult.    

HiSky va zbura spre Dublin, Frankfurt si Londra

Am ales Iașiul pentru că este printre orașele cu cele mai active procese de dezvoltare, un oraș al mișcării continue, al turismului, al businessului, un centru academic internațional, și nu în ultimul rând un oraș drag nouă, în care ne simțim acasă. HiSky are în spate o echipă cu mulți ani de experiență în aviație, care a urmat cursurile școlii de aviație românești și care a activat de-a lungul timpului la boardul diferitelor companii aeriene. Venim cu o altă abordare în ceea ce-i privește pe pasagerii noștri, siguranța, confortul și așteptările lor fiind prioritare pentru noi”, a declarat comandantul Iulian SCORPAN, directorul companiei HiSky.

HiSky va lansa trei curse regulate, două dintre acestea reprezentând destinații noi pentru Iași:  Dublin – un oraș în care există o comunitate mare de români și Frankfurt – zonă de conexiune cu alte destinații mai îndepărtate.

A treia cursă operată de HiSky este Londra. În ceea ce privește prețurile, compania HiSky îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale pentru care pasagerii vor putea opta contra-cost.

Lansarea zborurilor este planificată pentru finalul acestui an, data de punere a biletelor în vânzare și orarul de zbor urmând să fie comunicate ulterior.

Leave A Reply

Your email address will not be published.