blank

Se reiau zborurile spre Franța și Italia de la Aeroportul Internațional Timișoara

0 5.027

Pe aeroportul Timișoara se reiau treptat zborurile regulate spre destinații externe. Ridicarea progresivă a restricțiilor de călătorie fac posibilă creșterea treptată a operării zborurilor aeriene de pe aeroportul Timișoara.

Se reiau zborurile internaționale de la Timișoara

Începând cu 15 iunie, INSP România a realizat o listă verde cu țările exceptate de la carantinare / izolare. S-a început cu 17 țări, încă de săptămâna trecută, ceea ce a făcut posibilă reluarea zborurilor frecvente de la aeroportul din Timișoara spre și dinspre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden).

În urma reactualizării listei țărilor, care sunt considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, s-au mai adaugă 5 țări: Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda și parțial Franța (zona continentală).

Astfel, începând din 23 iunie 2020, de la aeroportul din Timișoara vor fi reluate zborurile frecvente spre și dinspre Italia (Bari, Bergamo, Roma, Veneția), urmând ca de sâmbătă, 27 iunie, să fie reluate și zborurile spre Franța (Paris). Aceste zboruri sunt operate de Wizz Air!

Planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.