Șase pasageri au fost arestați în urma unui scandal iscat pe un zbor KLM, de pe ruta Manchester – Amsterdam!

0 718

În dimineața zilei de 5 mai, câțiva pasageri s-au gândit să agite apele pe un zbor KLM, de pe ruta Manchester – Amsterdam. Probabil au vrut sa testeze și pregătirea echipajului de cabină, care în mod normal sunt la bord pentru siguranța pasagerilor.

De ce a început cearta, este încă neclar. Într-un videoclip care a apărut pe rețelele de socializare, unii băieți se bat în avion. Un pasager strigă: „ Calmați-vă! Acesta este un avion, la naiba!”.

După câteva încercări, echipajul KLM a reușit să intervină. Niciunul dintre membrii echipajului nu a fost rănit, a declarat un purtător de cuvânt al KLM pentru presa olandeză. Căpitanul a alertat poliția. În total, șase pasageri au fost arestați de Dutch Royal Marechaussee. Unul dintre ei a fost rănit ușor.

Cu această ocazie vă reamintim că bătaia la bordul unui avion vă poate aduce o amendă importantă și chiar câteva zile de arest, plus dosar penal și în unele cazuri chiar interdicția de a mai zbura cu respectiva companie aeriană. Bătaia este una dintre activitățile pe care nu trebuie să le faceți în avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.