Sărbătorește Centenarul României împreună cu TAROM!

În cinstea împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, TAROM lansează oferta specială de Centenar. Toate biletele pe rutele interne TAROM au prețuri cu 20% mai mici.

0 266
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

De Centenar, TAROM vine cu o promoție valabilă pe zborurile interne. În perioada 29 noiembrie – 1 decebmrie 2018, TAROM oferă 20% la toate biletele pe zborurile interne din România.

“Este un gest firesc de apreciere față de momentul istoric pe care dorim să îl marcăm alături de toți românii. De Centenar, TAROM a deschis 7 noi rute interne, conectând astfel toate regiunile istorice ale României. Suntem motivați de angajamentul pe care compania națională îl are în fața românilor. Dorim, din nou, să fim uniți, oriunde am fi”, a declarat Werner Wolff – Director General TAROM.

Centenarul României împreună cu TAROM!

Trecerea a 100 de ani de la Marea Unire a Românilor a surprins compania națională într-un moment de remontare și revitalizare. Perspectivele pozitive sunt indubitabil legate de momentul Centenar al Marii Uniri. Tocmai din acest motiv TAROM dorește să le mulțumească tuturor pasagerilor pentru sprijinul și încrederea față de companie.

centenarul-romaniei-promotie-tarom

Totodată, TAROM va personaliza interioarele aeronavelor pentru Centenarul României.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.