Ryanair va zbura de la Târgu-Mureş spre Pisa şi Bruxelles

3 449

După multe negocieri, Ryanair va începe zborurile de pe aeroportul din Tîrgu-Mureș. Miercuri 16 ianuarie 2013, cu începere de la ora 15.00 în Sala Mică a Palatului Administrativ din Târgu-Mureş, va avea loc o conferință de presă în cadrul căreia RYANAIR îşi va anunţa colaborarea cu Aeroportul Internațional “Transilvania” Târgu-Mureș conform imperatortravel şi tirgumuresanul.

Operatorul low-cost irlandez oare a reuşit să obţină finanţarea pe care şi-o dorea încă de la negocierile din 2012? După eşecurile anilor trecuţi, oare Ryanair se va extinde mai mult din România? Una dintre rute va fi spre Dublin?

Sunt întrebări la care aşteptăm răspunsuri! Vom reveni cu informaţii!

De la sfârşitul lunii aprilie, pasagerii vor avea posibilitatea să ajungă la Bruxelles şi Pisa de pe Aeroportul din Târgu Mureş. Conducerea regiei a reuşit să încheie cu Ryanair un parteneriat strategic pe o perioadă de cinci ani, care va aduce pasageri mai mulţi şi noi locuri de muncă. Preţul unul bilet va fi de 28 de euro, iar de mâine se pot face rezervările. Deci nu avem încă zboruri spre Dublin!

Conducerea Aeroportului Transilvania a anunţat în cadrul conferinţei de presă că traficul aerian va creşte cu 30% odată cu introducerea celor două zboruri din luna aprilie/mai. Dacă în 2012 Aeroportul Transilvania a înregistrat 305.000 de pasageri, pentru anul 2013 îşi propune 400.000 de pasageri.

Potrivit reprezentantului Ryanair, compania operează în 55 de baze, localizate 175 de aeroporturi din 28 de ţări, dispune de o flotă 135 aparate de zbor Boeing, are o echipă formată din 8.500 de oameni şi a deservit anul trecut peste 80 milioane de pasageri, conform citynews.

Anul acesta, RYANAIR va deschide două baze în Maroc, primele în afara Uniunii Europene!

3 Comentarii
  1. Aliceee Traveler says

    In sfarsit putem si noi cei din Nordul Tarii sa ajungem in Bruxelles – Brugges si Amsterdam la un pret decent! In plus putina concurenta la Wizz nu strica 🙂

  2. Sorin says

    Concurenta este mereu benefica pentru consumatori:). Si da, oferta este foarte buna pentru cele 2 destinatii. Ma asteptam la altele si nu Pisa…dar RYANAIR probabil ca are niste studii de fiabilitate foare ok facute.

Leave A Reply

Your email address will not be published.