RYANAIR va spuspenda toate operațiunile în Irlanda de Nord

0 514

Aeroportul Internațional Belfast (BIA), cel mai aglomerat din Irlanda de Nord, a anunțat marți că Ryanair intenționează să suspende toate operațiunile la sfârșitul lunii octombrie, ceea ce va însemna suspendarea totală a zborurilor din regiunea britanică, având în vedere că Ryanair va suspenda, de asemenea, și activitatea sezonieră la Aeroportul Belfast City (BCA).

Autoritățile locale s-au mobilizat pentru a recupera conexiunile pierdute. “Întrucât ne așteptam la o astfel de decizie, am fost în contact cu alte companii aeriene pentru a asigura continuitatea pe rutele lăsate libere de Ryanair și pentru a menține locurile de muncă în domeniul aviației la nivel local.”

Această decizie va afecta șase dintre cele mai importante destinații de vacanță din Spania.

Măsura adoptată de Ryanair va afecta, printre altele, rutele care leagă capitala Irlandei de Nord de orașele spaniole Alicante și Malaga și rutele care leagă Belfast City de Alicante, Barcelona, ​​Ibiza, Malaga, Palma de Mallorca și Valencia. “Este dezamăgitor faptul că Ryanair a decis să suspende operațiunile pe întreaga piață a Irlandei de Nord la sfârșitul lunii octombrie, după ce a avut o prezență în ultimii ani pe cele trei aeroporturi regionale principale”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Belfast.

În acest sens, ruta dintre Belfast și Malaga va continua să fie operată prin intermediul companiilor aeriene easyJet, Jet2 și TUI, în timp ce easyJet și Jet2 vor continua să zboare și spre Alicante, a confirmat purtătorul de cuvânt al BIA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.