blank

RYANAIR, avertisment pentru pasageri: site-ul și aplicația nu vor funcționa timp de 11 ore! ”Să vă faceți check-in-ul din timp”!

0 1.093

RYANAIR a emis o notificare prin care anunță că site-ul și aplicația nu vor funcționa timp de 11 ore, între ora 18:00 (8 noiembrie) și 05:00 (9 noiembrie). Este planificată o întreținere de rutină pentru platforma de rezervări.

Cei ce au zboruri programate în această perioadă, trebuie să facă check-inul online înainte de ora 18:00, în ziua de marți, 8 noiembrie. Cei care nu o fac, ar putea plăti o taxă de 55 EUR (30 EUR pentru zborurile către Spania) pentru a se face check-in la aeroport.

avertisment RYANAIR
avertisment RYANAIR

În mod normal, compania aeriană încurajează clienții să facă check-in online. Biletele de îmbarcare sunt trimise direct pe telefon sau pot fi tipărite. Pentru biletele la cel mai mic tarif, check-in-ul online se poate face cu maxim 24 de ore înainte de zbor. Pasagerii cu bilete Flex Plus pot face check-in-ul online cu până la 60 de zile înainte de zbor.

În cazul acesta, în care aplicația și site-ul nu vor fi funcționale timp de 11 ore, este bine să faceți check-in-ul mai devreme de ora 18:00, 8 noiembrie, pentru zboruri ce vor avea loc în perioada celor 11 ore, dar și pentru ziua de 9 noiembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.