blank

Ryanair reduce numărul zborurilor de la bazele din Barcelona şi Madrid

0 666

Guvernul Spaniei nu a fost inspirat când a decis mărirea taxelor de aeroport pentru fiecare pasager îmbarcat, pe toate aeroporturile de pe teritoriul spaniol. Multe companii au început să-şi reorganizeze flotele şi orarul zborurilor.

Blue Air a fost nevoită să solice pasagerilor plătirea diferenţelor de taxe în funcţie de destinaţia din Spania, Wizz Air reduce numărul de zboruri spre Spania şi a sosit rândul celor de la Ryanair să anunţe modificări în orarul zborurilor.

Ryanair va reduce numărul zborurilor de la bazele din Barcelona şi Madrid, din noiembrie 2012. De pe aeroportul din Madrid vor fi retrase 3 aeronave (de la 14 la 11), vor fi disponibilizaţi aproximativ 1300 de angajaţi şi va fi redus numărul pasagerilor cu 1.3 milioane. De la baza din Barcelona El Prat, Ryanair va retrage 2 aeronave (de la 13 la 11), vor fi disponibilizaţi aproximativ 1000 de angajaţi şi numărul pasagerilor va fi redus cu aproximativ 1 milion. De pe aeroporturile din Spania, Ryanair va tăia în total peste 490 de zboruri săptămânale.

Aceste mişcări de trupe pot afecta turismul în Spania. Guvernul spaniol nu va câştiga mai mulţi bani la buget cum spera prin mărirea taxelor, dar cred că va înregistra pierderi şi mai mari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.