Ryanair redeschide bazele din Tenerife Sud și Lanzarote

0 404

Compania aeriană irlandeză Ryanair a anunțat redeschiderea bazelor din Tenerife și Lanzarote, la final de martie sau începutul lunii aprilie 2023. Va fi o investiție totală de 400 de milioane de euro, prețul avioanelor alocate respectivelor baze. Vor fi inaugurate și șase noi rute, o creștere cu 10% față de programul rutelor din vara lui 2022. RYANAIR va avea 520 de zboruri pe săptămână în sezonul de vară 2023. 

De altfel, Ryanair este, de departe, prima companie aeriană din Insulele Canare și în 2022, iar în 2023 își va doborî recordul, cu peste patru milioane de locuri suplimentare.

După ce a fost forțată să închidă ambele baze la începutul anului 2020 din cauza întârzierilor în livrarea aeronavelor Boeing, întoarcerea sa în aceste locuri populare de vacanță va crea 120 de locuri de muncă pentru piloți cu înaltă calificare, echipaj de cabină și ingineri.

Momentul va coincide cu aniversarea a 20 de ani de la primul zbor operat de RYANAIR spre Spania. Noile baze vor primi patru aeronave noi (două către Tenerife și două către Lanzarote) și șase rute noi: Bordeaux (Franța), Eindhoven (Olanda) și Nürnberg (Germania) din Tenerife Sud; Köln (Germania), Knock (Irlanda), Paris Beauvais (Franța) și Varșovia-Modlin (Polonia) din Lanzarote.

Leave A Reply

Your email address will not be published.