RYANAIR redeschide baza de la Copenhaga, in Q4 2023!

0 180

Ryanair a anunțat că va redeschide baza de la Copenhaga, începând cu decembrie 2023, alocând două aeronave. Ryanair este deja compania aeriană nr. 3 din Copenhaga, care operează 20 de rute și transportă 2,3 milioane de pasageri anual către/de la Copenhaga. 

Această nouă bază de 2 avioane va permite Ryanair să ofere tarife mici imbatabile cetățenilor/vizitatorilor danezi care doresc să călătorească din / spre Copenhaga. Aceasta va fi a doua bază Ryanair în Danemarca, după Billund. Programul de iarnă 2023-2024 al Ryanair către/de la Copenhaga oferă 24 de rute, cu 4 destinații noi: Dusseldorf, Faro, Paris și Varșovia.

În 2023 – 2024, Ryanair se așteaptă să transporte 184 de milioane de pasageri, în creștere cu 24% față de perioada pre-COVID. În Danemarca, Ryanair are 2 avioane bazate la Billund și oferă, de asemenea, zboruri către alte 3 aeroporturi daneze, Aalborg, Aarhus și Copenhaga. 

Noua bază formată din 2 avioane moderne, de ultimă generație, va permite Ryanair să ofere concurență la tarife reduse și opțiuni multiple de călătorie din / spre Copenhaga. Noua bază a Ryanair din Copenhaga respectă în totalitate legislația daneză a muncii, iar cele 100 de locuri de muncă generate vor avea taxele și impozitele plătite în Danemarca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.