blank

Programul de iarnă 2023-2024 RYANAIR: 1.4 milioane de locuri din România!

0 1.814

Ryanair și-a lansat astăzi (12 iulie) cel mai amplu program de iarnă 2023-2024, cu peste 1,4 milioane de locuri pentru pasagerii din România. De la sfârșitul lunii octombrie 2023 până la sfârșitul lunii martie 2024, programul de iarnă al Ryanair oferă o gamă variată de destinații populare pentru schi, piațe de Crăciun, cumpărături sezoniere și chiar destinații însorite pe timpul iernii.

Pasagerii pot programa diferite vacanțe de tip city break, pentru pauzele binemerite de iarnă, într-una dintre destinațiile Ryanair disponibile în programul de iarnă, cu tarife disponibile de la doar 29,99 EUR doar pe Ryanair.com.

Pentru a sărbători lansarea celui mai mare program operațional de iarnă, Ryanair a pus în vânzare locuri la tarife disponibile de la doar 29,99 EUR. Promoția este valabilă pe site-ul companiei aeriene sau la partenerii autorizați din zona de aviație și travel.

În sezonul de iarnă 2023-2024, RYANAIR va zbura din:

  • București spre Tirana, Viena, Bruxelles, Sofia, Paphos, Marsilia, Paris, Berlin, Salonic, Dublin, Tel Aviv, Bologna, Catania, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Napoli, Palermo, Pescara, Pisa, Roma Ciampino, Venetia Treviso, Malta, Madrid, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Londra Stansted, Manchester.
  • Cluj spre Bruxelles, Paris, Dublin, Milano Bergamo, Londra Stansted
  • Iași spre Bruxelles, Paris, Dublin și Milano Bergamo!
Leave A Reply

Your email address will not be published.