fbpx Bază Ryanair la Frankfurt Am Main (FRA) și noile rute

Bază Ryanair la Frankfurt Am Main (FRA) și noile rute

2 883
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Astăzi, 2 noiembrie 2016, ziua în care a fost anunțată prima bază a unui operator low-cost pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. RYANAIR a anunțat a 85-a bază din rețea, care va fi deschisă la Frankfurt am Main (FRA).

baza-ryanair-frankfurt-am-main-1

Bază Ryanair la Frankfurt Am Main (FRA)

Din martie 2017, 2 avioane Boeing 737-800 vor fi alocate bazei de la Frankfurt. Acestea vor opera zboruri spre 4 destinații: Alicante (zilnic), Faro (zilnic), Malaga (zilnic) și Palma de Mallorca (zilnic). Pentru început, Ryanair a estimat transportul a 400 000 de pasageri pe rutele anunțate.

Din cele declarate astăzi de David O’Brien, director comercial Ryanair, planul transportatorului low-cost este să-și extindă rapid operațiunile de la această bază (a 9-a din Germania și a 85-a din Europa).

2 Comentarii
  1. […] aeroporturile principale, nu doar pe cele secundare. O demonstrație de forță pe acest subiect, anunțarea bazei Ryanair de la Frankfurt Am Main (FRA). Și 2016 încă nu s-a încheiat, urmând să fie inaugurate noi baze și rute, dar și creșterea […]

  2. […] ce Ryanair a anunțat bază la Frankfurt, vine rândul celor de la Wizz Air să anunțe zboruri din/spre Aeroportul Internațional Frankfurt […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.