A fost inaugurată ruta București – Tenerife Sud cu Wizz Air

0 290

Astăzi, 2 noiembrie 2016, Wizz Air a operat primul zbor de la București la Tenerife. 151 de pasageri au fost la bordul primului zbor, realizat cu o aeronavă Airbus A320 (180 de locuri).

bucuresti-tenerife-wizz-air-primul-zbor

București – Tenerife Sud cu Wizz Air

Tenerife este cea mai mare şi spectaculoasă dintre Insulelel Canare, aflate în Oceanul Atlantic, în apropierea coastei de nord–vest a Africii. Insula, aflată sub administrarea Spaniei, este o destinaţie exotică cu nenumărate modalităţi de a petrece timpul liber. Poți opta pentru o vacanţă romantică, de relaxare, alături de familie sau prieteni.

La Mare cu Avionul

În Tenerife te poti bucura de relaxare la plajă, de adrenalina sporturilor nautice sau de practicarea turismului montan şi chiar a schiului pe vârful El Teide (3.718 m).

tenerife-wizz

WIZZ va opera un zbor săptămânal, în zilele de miercuri până pe 7 decembrie inclusiv, iar apoi duminica începând cu ziua de 18 decembrie. Biletele sunt disponibile online și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 229 de lei/segment.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »