RYANAIR anunță 3 rute noi și zboruri suplimentare între Marea Britanie și Grecia.

0 494

Grecia deschide sezonul turistic estival 2021 pe 14 mai, dar doar pentru cei vaccinați, imunizați sau testați de COVID-19. Grenițele grecești vor fi deschise inclusiv pentru britanici. Cu 12 destinații și cel mai mare număr de locuri disponibile până în prezent, vara aceasta va fi cea mai aglomerată pe zborurile ce leagă Aeroportul Londra Heathrow de Grecia. Locurile vor crește cu o cincime, ajungând la peste un milion față de perioada pre-COVID din vara anului 2019.Dar pe lângă numărul mare de zboruri dintre Londra Heathrow și Grecia, tot mai multe companii aeriene low-cost și full-service anunță noi conexiuni între Marea Britanie și destinațiile de vacanță din Grecia.

Pe 11 martie, RYANAIR a anunțat 3 rute noi și zboruri suplimentare pe alte 5 rute între Marea Britanie și Grecia, toate începând cu 1 iulie 2021.

Rute noi: Stansted – Preveza; Stansted – Zakynthos și Stansted – Santorini. Cele 3 rute vor fi onorate cu câte 2 zboruri săptămânale.

Zboruri suplimentare: Birmingham – Corfu (3+1); Corfu – East Midlands (3+1); Corfu – Manchester (3+1); Corfu – Southend (3+1); Stansted – Rodos (3+1).

Grecia este optimistă cu privire la sezonul turistic 2021. Măsurile restrictive impuse până acum, campania de vaccinare anti-covid, dar și măsurile de igienă adoptate de unitățile hoteliere prezic o vară cu mulți turiști pe tărâmul zeilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.