RYANAIR amână lansarea zborurilor de la Oradea

0 812

Din cauza noilor restricții impuse de autoritățile din toată Europa, RYANAIR este nevoită să amâne lansarea zborurilor de la Oradea. Inițial, zborurile erau programate să înceapă în decembrie 2020, însă acestea ai fost reprogramate să debuteze la finalul lunii februarie 2021.

Însă nu se va schimba configurația rutelor. RYANAIR va deschide 4 rute de la Oradea: Londra Stansted, Milano Bergamo, Bologna și Dusseldorf Weeze.

Primăria Oradea și Ryanair confirmă amânarea zborurilor de la Oradea:

Primăria Oradea împreună cu compania Ryaniar anunță că, având în vedere situația actuală generată de pandemia COVID-19 și a restricțiilor impuse (carantină) la sosirea în România, respectiv în alte țări, s-a luat decizia de a se amâna pornirea zborurilor din Oradea pentru ultima săptămână din luna februarie 2021.

Reamintim că, începând cu luna decembrie 2020, compania Ryanair ar fi operat 4 zboruri internaționale, cu două frecvențe pe săptămână pentru fiecare destinație. Destinațiile sunt: Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna și Dusseldorf (Weeze).

Deoarece astfel de situații au fost prevăzute în contractul de finanțare semnat, perioada de 12 luni asumată în contract nu este afectată, ea intrând în vigoare de la finalul lunii februarie.

Legat de contractul de finanțare menționat, reamintim că RYANAIR va primi subvenții de la aeroportul din Oradea pentru a opera cele 4 rute, bani aprobați de Comisia Europeană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.