RYANAIR a lansat Fare Finder, noul instrument de căutare a celor mai bune oferte

0 338

Ryanair, compania aeriană nr.1 din Europa, a lansat – pe data de 14 iulie – noul și îmbunătățitul instrument de căutare Fare Finder pe site-ul web Ryanair.com, care va face găsirea celor mai mici tarife mai ușoară și mai rapidă. Noul instrument Fare Finder va permite clienților să caute după buget, orele de plecare preferate, tipul destinației de vacanță și multe altele, făcându-l mult mai rapid și mai ușor pentru găsirea călătoriei ideale în această vară.

Fare Finder face mai rapid și mai ușor pentru clienți să găsească zboruri perfecte în rețeaua Ryanair la cele mai mici tarife și este pregătit să simplifice rezervările de zboruri pentru familii, cupluri și turiști din toată Europa începând din această vară, întrucât pot fi rezervate mult meritatele vacanțe și escapade, în urma relaxării restricțiilor de călătorie stabilite la nivel european și global.

Ușurința cu care se poate utiliza Fare Finder a Ryanair va fi cu siguranță un succes printre consumatori. Pur și simplu conectați-vă la Ryanair.com ca atunci când efectuați o rezervare de zbor normală, selectați locația de plecare și urmați opțiunea „Nu sunt sigur unde să merg”. De aici, clienții vor fi direcționați către noul portal îmbunătățit, Fare Finder, unde va fi afișată o serie de opțiuni și în câteva secunde clienții vor putea alege cea mai bună opțiune de zbor pentru ei, la cele mai mici tarife.

Leave A Reply

Your email address will not be published.