Rute noi Blue Air din Cluj-Napoca: Hamburg, Londra Luton, Larnaca și Nisa

Rute noi Blue Air din Cluj-Napoca: Hamburg, Londra Luton, Larnaca și Nisa

2 354
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, își extinde prezența în Transilvania și adaugă patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj: Hamburg, Larnaca, Londra Luton și Nisa.

Rute noi Blue Air din Cluj-Napoca

Zborurile vor fi operate începând cu orarul de vară 2017, astfel: Londra din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie și Hamburg din 3 iunie 2017.

blueair_harta_rute_cluj

Blue Air și-a început operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca în data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor către București, Liverpool și Dublin. Mai mult, compania aeriana va introduce un zbor triangular între Cluj-Napoca – Timișoara – Iași la data de 1 octombrie 2016. Începând cu 16 decembrie 2016, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham. Din 27 aprilie 2017, Blue Air va conecta Clujul de litoralul Marii Negre.

ruten-noi-blue-air-cluj-napoca

Biletele de avion sunt deja disponibile pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere, la preturi incepand de la 29.95 € (taxe incluse, locuri limitate, pret pe segment de zbor).

2 Comentarii
  1. […] Blue Air își consolidează operațiunile pe baza din Cluj-Napoca, anunțând rute noi din sezonul de vară 2017. Din 10 aprilie 2017, Blue Air va deschide ruta Cluj-Napoca – Nisa. […]

  2. […] la capitolul rute noi, Blue Air a anunțat că-și extinde prezența în Transilvania și adaugă patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj: Hamburg, Larnaca, Londra Luton și […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.