blank

Ruta noua: Frankfurt – Calgary (Canada) cu Lufthansa, de la 1 iunie 2020

0 776

Venim cu vești bune pentru cei ce iubesc Canada. Începând cu 1 iunie 2020, Lufthansa va inaugura ruta Frankfurt – Calgary. Astfel, Lufthansa își extinde în continuare oferta turistică cu zboruri din Frankfurt.

Calgary, situat în sud-vestul Canadei, este o destinație turistică populară și un punct de plecare pentru explorarea provinciei Alberta și a cunoscutelor parcuri naționale Banff și Jasper din Munții Stâncoși.

Frankfurt – Calgary (Canada) cu Lufthansa

LH5452 Frankfurt 09:50 – 11:55 Calgary
LH5453 Calgary 13:45 – 07:20+1 Frankfurt

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A330-200 (Eurowings) cu 270 de locuri (Business Class, Premium Economy Class și Economy Class). Vor fi operate 4 zboruri săptămânale: luni, miercuri, vineri și sâmbătă.

De la baza din Frankfurt, Calgary va fi a 5-a destinație din Canada spre care va zbura Lufthansa. Celelate 4 destinații: Ottawa, Montréal, Toronto și Vancouver. Lufthansa mai zboară și din Munchen spre Montréal, Toronto și Vancouver.

În plus, Lufthansa Group oferă numeroase alte opțiuni pentru Canada prin intermediul zboruriulor operate de companiile aeriene: Austrian Airlines, Brussels Airlines, Edelweiss și Swiss International Air Lines. La care se adaugă zborurile partenerului Air Canada.

Calgary, cel mai mare oraș din zona canadiană Alberta

Calgary este cel mai mare oraș din provincia canadiană Alberta. Este al 5-lea oraș din Canada după numărul locuitorilor. Este amplasat în partea sudică a provinciei Alberta, la limita dintre Munții Stâncoși și preeria canadiană, în coridorul fertil Calgary-Edmonton.

Calgary a fost gaza jocurilor olimpice din 1988. Au participat 1423 de sportivi din 57 de țări. Au fost 46 de probe din 6 sporturi și 10 discipline. Uniunea Sovietică a câștigat cele mai multe medalii, 29 la număr.

Leave A Reply

Your email address will not be published.